Werken bij de Groep ENGIE

engie_bannerl

ENGIE omvat in België de dochterbedrijven Electrabel, Cofely Services, Cofely Axima, Cofely Fabricom, Tractebel Engineering en het onderzoekscentrum Laborelec. ENGIE telt in België 18 000 medewerkers. Zij werken in de hele energiewaardeketen en bieden bedrijven, gemeenschappen en particulieren aangepaste energieoplossingen aan.

De Groep Engie

ENGIE ontwikkelt zijn bedrijfsactiviteiten (elektriciteit, aardgas, energiediensten) rond een verantwoord groeimodel om de grote uitdagingen van de energietransitie naar een koolstofarme economie aan te pakken: de toegang tot duurzame energie, het afremmen en opvangen van de gevolgen van de klimaatverandering, de bevoorradingszekerheid en het rationele gebruik van grondstoffen.

De Groep ontwikkelt doeltreffende en vernieuwende oplossingen voor particulieren, gemeenten en bedrijven, gebaseerd op haar expertise in vier sleuteldomeinen: hernieuwbare energie, energie-efficiëntie, vloeibaar aardgas en digitale technologieën.

Jobs bij de Groep ENGIE

Solliciteren bij ENGIE, dat is kiezen voor een boeiende carrière in een internationale groep. We hebben de ambitie om leider te zijn van de energietransitie. Hebt u een passie voor de productie van energie, instrumentatie, mechaniek, industriële piping, automatisatie of onderhoud? Bent u op zoek naar nieuwe uitdagingen? Ontdek hier de openstaande vaactures bij Engie Electrabel, Engie Cofely, Engie Fabricom en Engie Axima:

Titel Contract Datum Plaats
Engie zoekt: Bediende Facturatie (m/)v m/v Optie vast 21-04-17 2070 Zwijndrecht
ENGIE Cofely recrute : Electriciens HS /BS bilingues Nls-Fr (h/f) Interim 21-04-17 7000 Mons
ENGIE - Dessinateur HVAC h/f Interim 20-04-17 7170 Manage
Engie - Contract Administrator M/V - Grimbergen Interim 19-04-17 1850 Grimbergen
Technicien sécurité néerlandais pour ENGIE (h/f) Interim 05-04-17 4000 Liège
Engie: Elektricien met specialisatie in hoogspanning tweetalig NL/FR (m/v) Vast contract 24-03-17 1000 Brussel
Elektricien ENGIE FABRICOM te Genk (m/v) Optie vast 30-01-17 3600 Genk