Werken bij TE CONNECTIVITY

201802 - pagina header banner

Wij zijn de verbinding tussen uw probleem en de oplossing

Bij TE Connectivity in Oostkamp ontwikkelen en vervaardigen 720 medewerkers elektromechanische componenten voor de automobielsector (o.a. connectoren en inductieve systemen voor toepassingen in de auto-elektronica). Deze connectoren worden wereldwijd verstuurd naar klanten zoals BMW, VW, Ford, ...

Denken én doen, de beste garantie voor een optimaal productieproces en perfect product.

Bij TE Connectivity ontwikkelen we niet alleen nieuwe producten. We vervaardigen die producten ook zélf. Bovendien is onze engineering-groep sterk gespecialiseerd in machine- en gereedschapsontwerp. Daarom worden de benodigde productiemiddelen en procestechnologieën vaak intern bij ons ontworpen, gefabriceerd én op punt gesteld.

Deze combinatie van 'engineering' en 'operations' resulteert in een kostenefficiënt, geoptimaliseerd productieproces, in doorgedreven know-how en bijgevolg in producten die beantwoorden aan de allerhoogste kwaliteitsnormen.

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4

De 4 waarden van TE Connectivity

Integriteit: Wij moeten van onszelf en van elkaar de hoogste normen van integriteit eisen, persoonlijk en als bedrijf (respect, persoonlijk beleven, eigenheid).

Teamwerk: Wij bevorderen een omgeving die innovatie, creativiteit, uitmuntendheid en resultaten door teamwork stimuleert.

Verantwoordelijkheid: Wij stellen er een eer in om onze beloften na te komen, en nemen persoonlijke verantwoordelijkheid op ons voor alle handelingen en resultaten.

Innovatie: Wij dagen onszelf uit om nieuwe en betere ideeën te ontwikkelen voor alles wat we doen. Wij stimuleren, verwachten en waarderen creativiteit.

Jobs bij TE Connectivity

Titel Contract Datum Plaats
Operator 2-ploegen (M/V) voor TE Connectivity Oostkamp Optie vast 30-08-18 8020 Oostkamp
Operator in Elektronica (m/v) Interim 29-08-18 8020 Oostkamp
Operator wisselploeg (m/v) Interim 29-08-18 8020 Oostkamp
Operatoren m/v gezocht bij TE CONNECTIVITY te Oostkamp Interim 24-08-18 8020 Oostkamp
Operator wisselploeg (m/v) bij Tyco in Oostkamp Interim 21-08-18 8020 Oostkamp
Dringend: Proactieve Transportation Support NL/EN regio Oostkamp M/V Interim 17-01-17 8020 Oostkamp