Vast werk

Happy-people-close-up

Ben je op zoek naar een vaste job? Dan is het goed om te weten dat Start People niet enkel tijdelijke interim-opdrachten aanbiedt. Ziehier de vier mogelijkheden bij Start People richting vaste job.

1. Van interim werk naar vaste job

Starten als uitzendkracht bij Start People betekent zeker niet dat je als uitzendkracht blijft werken. Meer zelfs: 60% van de uitzendkrachten vindt een vaste betrekking na een periode van interim werk. Kortom, vandaag solliciteren voor een interim job betekent dat je binnenkort misschien wel een vaste baan krijgt aangeboden.

2. Directe vaste aanwerving

Start People is vooral bekend als selectiekantoor voor interim jobs. Maar wist je ook dat Start People mensen selecteert voor onmiddellijk vaste indiensttredingen? Contacteer Start People en ontdek vandaag nog onze tientallen openstaande vacatures voor een vaste job.

3. Outsourcing

Outsourcing betekent dat een bedrijf beroep doet op externe medewerkers of organisatiemiddelen om bepaalde bedrijfsprocessen en -activiteiten te realiseren. Zo kunnen bedrijven ervoor kiezen om hun Human Resources Management uit te besteden aan een externe partner zoals Start People. Belangrijk voordeel van outsourcing voor jou als werknemer? Na een proefperiode krijg je een contract van onbepaalde duur aangeboden.

4. Vast werk via dienstencheques

Wil je aan de slag als huishoudhulp? Dat kan bij Start People via het systeem van dienstencheques. Start People is officieel erkend als dienstenbedrijf dat mensen mag tewerkstellen via de dienstencheques. In het geval van dergelijke tewerkstelling krijg je geen interimcontract aangeboden maar een contract voor onbepaalde duur. Meer weten over de opties voor een vaste job? Contacteer vandaag nog een kantoor in jouw regio voor meer informatie!