Start People Maritiem

Header-maritiem

Start People Maritiem heeft voor jou verschillende logistieke jobs in petto!
Via Start People Maritiem kan je aan de slag als expediteur, dispatcher, logistiek bediende, loketbediende, pleinplanner… you name it!

Openstaande vacatures

Bekijk hier onze openstaande vacatures

Nog geen ervaring? Geen probleem

Heb je nog geen ervaring? Geen probleem!
Start People biedt in samenwerking met CVO LBC Berchem een opleiding op maat aan!
Je volgt een intensieve cursus van 5 weken waarbij het reilen en zeilen van zee- en wegvervoer besproken wordt. Het gebruik van de 'Incoterms 2010', alsook de documentenstroom bij export en import kennen voor jou geen geheimen meer. Je leert laadvloerberekeningen maken en je krijgt al een voorproefje van vrachtquotaties. Er wordt een sterke focus gelegd op communicatieve vaardigheden en sector-eigen vakjargon in het Engels.

IMG_3488Wat na de opleiding?

Na deze interessante opleiding kan je aan de slag als loketbediende, (hulp)expediteur, (hulp)dispatcher, pleinplanner, bediende customer service import/export en vele andere invullingen.

Meer info over Start People Maritiem

Contacteer Jessica Woucters - +32 (0)3 231 66 88 – antwerpen@startpeople.be of Valerie Van Aert - +32 (0)3 605 74 46 – kapellen@startpeople.be . 

Testimonials

'Samenwerken met Start People n.v. is uiterst aangenaam. Valerie Van Aert en Jessica Woucters hebben elk een gedreven en zeer gemotiveerd team achter zich. Daar zij persoonlijk erg geboeid zijn door deze sector is hun inzet om de juiste persoon onder te brengen bij de juiste vacature zeer groot.'
(Susanne Schiltz, Coördinator en docent Transport & Logistiek, Centrum voor Volwassenenonderwijs LBC)

De cursus is heel intensief en heel interessant. En de lesgeefster is een toffe en zeer gedreven dame.’ (Miryam – cursiste).