Contact center jobs - Start People Call

Cal

Als contact center medewerker werk je in een wereld vol vlotte contacten waar jouw stem effectief gehoord wordt. Jouw dynamiek en enthousiasme zijn de onmisbare schakel tussen opgetogen klanten en tevreden consumenten. Zet je schrap voor een contact center job met flexibele werkuren en verrassende groeikansen en word onze collega!

Wat houdt een contact center job in?

Een callcenter medewerker of call agent wordt ingezet voor het telefonisch benaderen van klanten voor het aanbieden van producten of diensten. Deze proactieve vorm van telesales noemt men ‘outbound’ callcenterwerk, je kunt hierbij denken aan het verkopen van diensten, producten of het afnemen van enquêtes. Een andere vorm om als callcenter medewerker aan de slag te gaan is als ‘inbound’ call agent, hierbij kun je denken aan klantenservice-medewerker of helpdeskmedewerker, hier ligt dus de nadruk op het verlenen van service.

Wil jij graag aan de slag als callcenter medewerker, supervisor of klantenservice medewerker? Bekijk dan direct al onze callcenter jobs en solliciteer online!

Solliciteer op een vacature

Contacteer een gespecialiseerd kantoor

Werken in een contact center

Caviars 2015: Advisor Brain Box, the IPG WOW for employee participation

2 minute presentation of the winning IPG case to the participants of the Caviars 2015 event.