Outplacement

Moet uw onderneming of organisatie herstructureren of sluiten en bent u daardoor gedwongen mensen te ontslaan? Of bent u in het kader van de CAO 82 bis verplicht een medewerker van 45+ een begeleiding voor outplacement aan te bieden? Start People helpt u graag.

Outplacement, loopbaanbegeleiding en jobcoaching

Start People is een uitstekende partner voor outplacement, loopbaanbegeleiding, jobcoaching en heroriëntatie van medewerkers. Bij ons kan u terecht voor zowel individuele als collectieve loopbaanbegeleiding als voor outplacement in het kader van een CAO-verplichting.

In elk geval houdt Start People rekening met alle wettelijke bepalingen en verplichting inzake het aantal uur begeleiding en het programma van de begeleiding.

Hulp op vlak van Regelgeving

Elk outplacement traject moet verlopen volgens een aantal regels. Ook op dit vlak adviseren we u graag. Zo kan u er zeker van zijn dat alles volgens het boekje verloopt en dat de rechten van alle betrokkenen gewaarborgd zijn.

Outplacement certificering

Start People werkt samen met Solvus voor Outplacement. Solvus is in het bezit van het Certo Certificaat. Met dit certificaat garandeert Start People de kwaliteit van de diensten aan de betrokken bedrijven en werknemers.

Interesse of meer info gewenst?