menu

Travi

Vormingsfonds voor uitzendkrachten voorziet als sectorvereniging voor de uitzendsector ook opleidingen voor kandidaat uitzendkrachten en consulenten.

Voor uitzendkrachten – kandidaten: 

LET WEL DAT JE JE ENKEL KAN INSCHRIJVEN VIA JE UITZENDKANTOOR!

Travi, het opleidingsfonds voor uitzendkrachten, biedt arbeidsmarktgerichte opleidingen voor uitzendkrachten of – kandidaten. Op de website van Travi ontdek je een ruim aanbod van opleidingen in verschillende sectoren. - https://travi.be/nl/kalender. Vraag aan je uitzendconsulent van Start People om je hiervoor in te schrijven, zij brengen dit administratief in orde. Alle opleidingen zijn trouwens gratis.  

Travi heeft ook verschillende samenwerkingsverbanden met sectoren om ook uitzendkrachten te kunnen opleiden. Op de website van Travi (https://travi.be/nl/) kan je terugvinden in welke sectoren je als uitzendkracht ook een opleiding kan volgen met de steun van Travi.

Benieuwd welke opleidingen zij aanbieden? Neem zeker een kijkje op de website!

https://travi.be/nl/kalender

Voor uitzendconsulenten:

Travi, het opleidingsfonds voor uitzendkrachten, biedt uitzendbedrijven in de eerste plaats arbeidsmarktgerichte opleidingen voor uitzendkrachten of – kandidaten.
 Voor de opleiding van kandidaat-uitzendkrachten heeft Travi een ruim aanbod waarop u een beroep kan doen. Op de website van Travi ontdek je een ruim aanbod van opleidingen in verschillende sectoren -  https://travi.be/nl/kalender.

Alle opleidingen zijn gratis en toegankelijk voor jouw kandidaten. Vind je de gewenste opleiding niet terug op de kalender? Contacteer dan je provinciale sectorconsulent - https://travi.be/nl/over-travi/team. Travi werkt met plezier een traject op maat uit voor jullie project. Start People beschikt bovendien ook over een persoonlijk opleidingsbudget bij Travi voor de opleiding van kandidaat-uitzendkrachten. 

Travi heeft ook verschillende samenwerkingsverbanden met sectoren om ook uitzendkrachten te kunnen opleiden. Op de website van Travi (https://travi.be/nl/) kan je terugvinden in welke sectoren je uitzendkrachten kan opleiden met de steun van Travi. 

Daarnaast ondersteunt Travi maatschappelijk relevante projecten. Travi verlaagt immers drempels voor kandidaten die als uitzendkracht willen werken, zoekt oplossingen voor mogelijke struikelblokken die een job in de weg staan (vb.: mobiliteit) en stimuleert diversiteit in de uitzendsector. Zo kan je als uitzendconsulent via Travi opleidingen volgen, hands-on dagen en kan je deelnemen aan jobdates met arbeidsmarktpartners. Op de website van Travi kan je een ruim en divers aanbod evenementen terugvinden die jou verder helpen als uitzendconsulent - https://travi.be/nl/kalender.