menu

Aviato

Aviato Academy: in alle opzichten uniek

De ambitie van Aviato Academy is om hét kenniscentrum van de luchthaven en de luchtvaart te zijn.

Portfolio

Aviato Academy biedt een compleet portfolio van opleidingen aan die een leven lang leren en de ontwikkeling van competenties en vaardigheden ondersteunen. Haar gecertificeerde en generieke luchthaven- en luchtvaartcursussen richten zich op 6 vakgebieden.

  1. Passagiersdiensten
  2. Vliegtuigafhandeling & airside-activiteiten
  3. Vrachtafhandeling & logistiek
  4. Luchthavenoperaties
  5. Technische werkzaamheden & MRO (Maintenance Repair & Overhaul)
  6. Algemeen

Ontdek hier ons opleidingsaanbod

Groei door uitwisseling

Aviato Academy heeft de ambitie om op Brussels Airport het grootste kennisplatform binnen de luchtvaartindustrie te worden. Dit hebben we niet alleen te danken aan al onze interne en externe experts, maar vooral ook aan de gepassioneerde leden van de luchthavengemeenschap. Zij kennen de specifieke vereisten binnen hun sector en zetten die om in praktische opleidingen. Deze unieke kennisuitwisseling versterkt de luchtvaart- en luchthavenindustrie en stimuleert innovatie.

Gedreven door partnerschappen

Aviato Academy is een kennisplatform. Al haar opleidingen zijn gebaseerd op de gemeenschappen binnen de luchtvaartindustrie. De samenwerking met deskundige partners zoals Air Cargo Belgium, ACI, Aviato vzw, Brussels Airport CompanyEducaviaIATALogos en VOKA bevestigt de kwaliteit van haar opleidingen.


Aviato vzw

Aviato vzw fungeert als tewerkstellingscentrum op Brussels Airport, zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers. Haar missie bestaat erin de werkgevers op de luchthaven verder te helpen met hun opleidingsnoden, hun tewerkstellingsnoden en hun zoektocht naar stagiairs. Het Aviato team maakt hier dagelijks werk van.