menu

Donckers

DONCKERS

Donckers is een van de grootste bandenspecialisten in België. In de regio groot-Antwerpen alleen, bieden zij maar liefst 11 centrales aan, verspreid van het Waasland tot de Kempen. Donckers is gespecialiseerd in de vervanging en herstelling van personenwagen-, bestelwagen- en SUV- banden, alsook velgen, uitlijnen, vervanging van de remmen en schokdempers. Maar ook de kleinste kruiwagenband tot de grootste vrachtwagen-, land- of wegenbouw banden vallen binnen hun expertise.

Donckers heeft een kwalitatief zeer hoogstaand en snel groeiend netwerk van maar liefst 22 vestigingen. De montageruimten zijn uitgerust met de allernieuwste elektronische apparatuur, om zo de beste kwaliteit en snelste service te waarborgen. In de vestiging te Schoten kunnen maar liefst 40 voertuigen gelijktijdig geserviced worden. Het is dan ook officieel de grootste bandencentrale van Europa!

In de vestigingen van Donckers treft U gemiddeld zo’n 6000 nieuwe banden uit voorraad aan, een stock die dagelijks aangevuld wordt vanuit het centraal magazijn, waar de filialen uit een voorraad van zo’n 200.000 beschikbare banden kunnen putten.

Zij zijn in deze boeiende omgeving dan ook steeds op zoek naar nieuwe bandenmonteur en zetten dan ook graag samen met Start People in op jouw opleiding voor een nieuwe carrière! Heb je enige technische interesse en zie je jezelf in een functie bij dit leuke bedrijf? Kijk dan snel welke opleidingstrajecten we je hier kunnen aanbieden, meld je aan en kijk of je in aanmerking komt voor deze uitzonderlijke opportuniteit!


Donckers

Opleidingen voor Donckers: