menu

Beneo academy

BENEO – Together we contribute to better nutrition and health.

De verwachtingen met betrekking tot voedingskeuzes en functionaliteiten van voedsel zijn de afgelopen decennia drastisch gegroeid.

BENEO is de wereldwijde partner in het inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen in de voedings- en diervoederindustrie. Zij dragen bij aan betere voeding en gezondheid. En met lokale vestigingen over de hele wereld is er altijd een bekwame expert om mee te praten.

Consumenten kiezen actief voor voedingsmiddelen die bijdragen aan hun welzijn. Sterker nog, producten die passen bij hun individuele levensstijl zijn trendy. Naarmate de vraag naar gemakkelijk te bereiden voedsel voortduurt, blijven ook de verwachtingen over voeding groeien. Om er maar een paar te noemen, deze omvatten het verminderen van suiker en vet zonder afbreuk te doen aan smaak en textuur, verhoogde inname van voedingsvezels en een behoefte aan gezonder gewicht en energiebeheer.

Boeren, fokkers, maar ook eigenaren van vee of huisdieren koesteren steeds hogere verwachtingen van de voedingskwaliteit van hun voerproducten. Ze verwachten gericht voer, water- en huisdiervoer dat hun dieren van de juiste hoeveelheid voedingsstoffen voorziet.

De ingrediënten van BENEO kunnen worden toegepast op een breed scala aan voedseltoepassingen: van dranken tot babyvoeding, bakkerijproducten, zoetwaren, ontbijtgranen, soepen en sauzen. We leveren ook ingrediënten voor verschillende soorten diervoeding, variërend van veevoer tot kattenvoer. 


Beneo academy

Opleidingen voor Beneo academy: