menu

DHL

Werken bij DHL


DHL – Het logistieke bedrijf voor de hele wereld

DHL is wereldwijd hét toonaangevende merk in logistiek.  De familie van DHL-divisies biedt klanten expertise in nationale en internationale expres- en pakketzendingen, e-commercediensten, lucht- en zeevracht, transport via de weg en het spoor en industrieel supply chain management. Het wereldwijde netwerk omspant meer dan 220 landen met 380.000 medewerkers en verbindt mensen en bedrijven op een veilige en betrouwbare manier, wat handelsstromen ten goede komt. Met specifieke oplossingen voor groeimarkten en industrieën zoals technologie, life science en gezondheidszorg, engineering, energie, automobiliteit en retail is DHL overduidelijk gepositioneerd als 'hét logistieke bedrijf voor de hele wereld'. 

DHL maakt deel uit van Deutsche Post DHL Group. De groep boekte in 2019 een omzet van meer dan 63 miljard euro. Met het oog op maatschappelijke verantwoordelijkheid en betrokkenheid bij de samenleving en het milieu, draagt de groep bij aan het streven naar emissievrije logistiek in 2050. 

Daarnaast investeert DHL ook in mensen. Zij geloven in levenslangleren en persoonlijke groei. Zin in een vliegende start. Via onze opleidingen kan je met een goede basis starten aan je carrière bij DHL.

DHL