menu

Huishoudhulp

Start People Services al sinds 2004 een stabiele speler op de markt. Wij zijn met trots een van de grootste dienstencheque-ondernemingen van Belgiƫ. Onze diensten zijn verspreid over het hele land. Maar toch zijn we altijd in de buurt en garanderen een persoonlijke aanpak.

Onze huishoudhulpen voelen zich goed bij ons! Dat bewijst het aantal jaren dienst die de meesten op de teller hebben.

Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen. Je bent als het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken. De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren. Als huishoudhulp ben je discreet, betrouwbaar en stipt. Het is de bedoeling dat onze klanten blindelings op jou kunnen vertrouwen en dat ze kunnen rekenen op jouw aanwezigheid.

Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent. Je kan al vanaf 10u per week bij ons aan de slag! Na een korte proefperiode, steek je een vast contract van onbepaalde duur op zak.

Bovenop jouw loon krijg je van ons een vergoeding voor woon-werk vervoer, maar ook voor vervoer tussen twee klanten. Er is een kledijvergoeding voorzien, je krijgt elk jaar een eindejaarspremie en je bouwt pensioenrechten op. Verder investeren wij in een degelijke opleiding, waardoor jij als specialist bij jouw klanten kan gaan en het huishouden geen geheimen meer heeft voor jou. En als kers op de taart hebben we voor jou nog een interessant voordelenplatform.

Nog geen ervaring als huishoudhulp? Geen probleem je zal volledig worden opgeleid!

Benieuwd of jij de perfecte huishoudhulp zou zijn? Doe hier de test en ontdek meteen of je deel zou kunnen uitmaken van ons team.

Wij kijken ernaar uit om met jou kennis te maken!

Huishoudhulp

Opleidingen voor Huishoudhulp: